viernes, 11 de septiembre de 2015

Catacrack.. el meu millor amic i jo, sexe a full


Era una tarda de diumenge com una altra qualsevol, en ple juliol, i la calor era persistent, encara que aquest dia estava bastant ennuvolat. Ja temia que es posés a ploure, però no hi va haver ni mica d'aigua.

Havíem quedat quatre amics per anar a la platja (viu a prop del mar, a uns 5 km), com solem fer sempre que hi ha un dia lliure. No esperàvem trobar-nos a ningú allà, ja que era un dimecres al matí i tothom anava atrafegat amb els seus treballs. Però un problema d'organització a última hora va fer que ens quedéssim sense transport.Dels quatre, dos van decidir anar-se'n a casa, però jo i el meu millor amic (que som els més aventurers i no ens importava anar caminant durant 5 km fins a la platja amb les motxilles) vam decidir que no podíem desapovechar un dia com aquest.

He de fer un recés per dir que en aquell moment jo no sabia que m'agradaven els homes (sóc bisexual), així que tampoc vaig donar molta importància a amb qui anava, però he de dir que el meu amic (anomenat Sergi) no està gens malament decos: una esquena ampla i forta, uns braços molt fornits, un cul bastant prieto i ben posat, unes cames grans i musculades, amb borrissol per tot arreu però no en abundància (això m'encanta) i una cara amb una mica de barba incipient , un pendent i uns ojazos entre verds i marrons. Jo, en canvi, era una mica més alt (mesurava 175 cm) amb un cos no tan musculat, amb menys borrissol però una cara amb unes faccions molt marcades, un nas recta i uns bonics ulls marrons. La veritat és que moltes noies m'han dit que era bastant guapo de cara, així que ja tenia assumit que havia de tenir una cara ... especial, jejeje.

Bé, arribem a la platja en ua hora, més o menys, i de seguida ens vam anar a l'aigua.En efecte, no hi havia ningú en aquell moment (havien de ser les 10 del matí) i vam poder jugar tota l'estona que vam voler. Vam menjar a la sorra, cadascun amb les seves entrepans i els seus refrescos, i després vam anar a comprar uns gelats.Després vam tornar de seguida a l'aigua, abans de començar a fer la digesión per no haver d'esperar 2 hores. (Als dos ens agrada molt estar a l'aigua). I a la tarda va ser quan va començar l'interessant ...

A l'aigua jugàvem a fer lluites i tirar-nos per l'aire, i ell m'agafava tota l'estona amb les cames per la cintura i el pit, deixant-me el paquet en la cara. Recordo que notava certes "sensacions" cada vegada que feia això, però no els donava importància.Després, quan ens cansem i aprofitant que no hi havia ningú, Sergi es va baixar el banyador i va començar a pixar, al que jo vaig dir:

-Oncle, no siguis marrà

-Camina, deixa-llavors jo em vaig quedar mirant-li l'aparell. Devia mesurar en repòs uns 12 cm, cosa que estava molt bé per a un xaval de 15 anys - Però què fas? Vols deixar de mirar?

-Va, no siguis paranoic, que tampoc la tens tan gran-això em va sortir sense pensar.

- ¿I tu què saps? Ni que haguessis vist moltes en la teva vida ...

-Sí, em passo tot el dia espiant als vestidors dels gimnasos, jajajajaja

-Doncs no em sorprendria, jajajajajajajaja-llavors, sempre de broma, em vaig tirar sobre ell per ficar-li el cap en l'aigua, però ell era més fort: Em va agafar de les espatlles i em va ficar el cap a l'aigua. Encara tenia el banyador baixat, així que em vaig trobar cara a cara amb la seva polla i vaig començar a empalmar. Llavors vaig saber que els homes també m'atreien. Em va treure de l'aigua i em va dir:

- ¿Què, has tingut prou?

-Jajajaja, encara si tinguessis una mica de força ...- sempre em ficava amb ell en conya, i ell sempre em donava un petit cop, com un capó. Però aquesta vegada se li va acudir res més ...

- ¿Amb que aquestes tenim, eh? - I em va tornar a submergir i treure el cap repetides vegades.

-Oncle, puja el banyador, que et veurà algú.

-Jajajaja, però si aquí només me la pots veure tu. Camina, mira bé-I em va tornar a ficar el cap en l'aigua. Però aquesta vegada va començar a refregar la seva polla per tota la meva cara, i en alguna ocasió va fregar la meva llengua. Jo estava que no podia més, volia anar més lluny, anar més enllà. Però era el meu millor amic, no podia dir de cap de les maneres.

Després d'estar una estona més a l'aigua, sortim una mica a la sorra (eren ia les cinc de la tarda) i vam començar a xerrar en les tovalloles fins que ...:

-Collons, tio, quin avorriment. Amb dos no es pot fer res.

- I què vols fer? Fins ara ens ho hem passat bé.

- ¿I et vas a passar tot el dia a l'aigua? Collons, què amargat ...- Sempre em deia el mateix i sempre li tornava un ampli somriure per donar-li a entendre que em feia què em cridés

-A veure, llest, què proposes?

-Bé, jo et volia comentar una cosa ...- Semblava nerviós, però no li vaig donar molta importància a la seva cara. Estava jugant amb la sorra mentre parlava-Vegem, jo ​​sóc verge, igual que tu ...- Llavors el cor em va disparar. Des que em va ensenyar el seu membre a l'aigua i m'ho va refregar per la cara jo no feia més que pensar en com seria empalmat i quin gust tindria - Vols chupármela? - Amb gran sorpresa per part meva, Sergi va pronunciar exactament les paraules que volia que digués, encara que no creia que ho faria. Ens coneixíem des de feia anys!

- ¿Com?

-Que si vols chupármela. Ja saps, a canvi d'alguna cosa. Et puc deixar la PS3 un parell de setmanes, o alguna cosa així.

-No sé ...- La veritat és que aquesta conversa va començar a semblar fins surrealista, però jo era verge i tenia moltes ganes de provar la meva primera polla-Podria intentar

-Perfecte, doncs anem

Ens vam posar de peu i començar a caminar amb totes les nostres coses en les motxilles per la platja. Jo simplement em vaig limitar a seguir-lo, no sabia on em volia portar. Arribem a una zona rocosa en la qual hi havia un extens bosc de pins a dalt de tot. Quan ens endinsem bé i ens asegurarmos d'arribar a un clar pràcticament inaccessible, es va treure el seu pollot, que ja s'estava posant morcillón i em va indicar amb un gest que em ajupida. Jo li vaig fer cas i vaig començar a llepar-li el capoll, lentament, gaudint de cada segon. Sentia com llançava gemecs i sospirs, i com el seu pit pujava i baixava cada vegada més de pressa. De seguida la seva polla es va posar completament dura i vaig poder observar els seus 23 cm i un gruix que mai abans havia vist en cap vídeo porno. De seguida m'ho vaig ficar tot a la boca i vaig moure el cap cap endavant i cap enrere, procurant no ennuegar i movent la llengua per tot el gland. Sergi movia els malucs al mateix ritme, també per endavant i cap enrere. De seguida em va agafar del clatell i em va treure el seu verga de la meva boca, em va demanar que tragués la llengua i refregar la punta del seu penis per tota la meva boca mentre jo li pajeaba suaument. Els gemecs eren cada vegada més forts fins que es va córrer a la meva cara. Va treure quantitats abundants de llet i vaig acabar amb tota la cara plena de lefa. Llavors vaig dir:

-Buah, com t'ha agradat, eh?

-Jejejeje, per descomptat no ho fas malament per ser la teva primera vegada.

-Bé, és hora de recollir, que ja s'està fent tard.

-No tinguis tanta pressa. Camina, baixa't els pantalons.

-Va, no diguis ximpleries, que jo no sóc gai-En realitat jo estava desitjós que em follar allà mateix, però com ja he dit, és el meu millor amic i tampoc volia que això trenqués la nostra amistat. Però per la meva sorpresa, ell es va despullar completament i es va acostar al meu - Què cony fas?

-Tu deixa't fer, que t'agradarà.

Dit i fet. Jo em vaig quedar callat i em vaig deixar fer. Va començar descordar el cinturó (jo ja m'havia posat la roba de carrer, i ell encara anava amb el banyador) ja baixar-me els pantalons. Després, amb molt de compte em va baixar els calçotets i treure el cap la meva modesta polla de 15 cm completament empalmada. Em va donar la volta i em va empènyer una mica per indicar que em posés en pompa. Jo li vaig fer cas i Sergi em va refregar el seu aparell per entre les meves natges. Això em va posar encara més divertit, si és possible, i en sec me la va ficar fins al fons. Jo em vaig mossegar una mà per no cridar, però el dolor cada vegada anava a més i notava com si em partís per la meitat. Llavors ell em va preguntar:

- ¿Et fa molt mal?

-Sí, bastant.

-Doncs, no sé, veu pajeándote mentrestant, així no sentiràs tant dolor.

-Bé, ho intentaré.

De fet jo ja havia començat a acariciar el meu penis abans que me la fiqués, però ara estava machacándomela bastant ràpid per evitar pensar tant en el dolor. Vam estar així un parell de minuts, jo notant el seu alè al clatell i la seva forta pit a la meva esquena mentre movia la seva pelvis suau alhora que una mica brusc. Ell esbufegava i gemegava cada cop més fort, i jo no podia aguantar més, m'anava a córrer. De la meva polla van sortir fins a set llançaments de semen molt fort, mai recordava una palla tan ràpida i excitant, ni una correguda tan potent. Sergi es va córrer als 15 segons, aproximadament, i em va omplir el cul de la seva llet. Aquesta sensació tan calent encara fa que em estremeixi cada vegada que ho recordo, i va ser el millor pols que vaig trobar a la meva vida, possiblement porqur va ser el primer i perquè aquell dia vaig descobrir que m'agraden tant homes com dones (fins i tot diria que m'agraden més els homes que les dones). Després d'aquesta estona ens vestim una altra vegada i vam tornar caminant a casa. Arribem a les 9 i ja gairebé s'havia posat el sol. El meu amic no sabia que m'havia agradat, creia que ho havia fet per això que parlem abans d que em podria deixar alguna cosa a canvi. Però jo sabia que volia repetir, provar coses noves, quedar amb més gent. Recordo que aquella mateixa nit em vaig quedar en blanc reflexionant sobre el que va passar a la platja i si el meu amic realment era gai o tenia moltes ganes de perdre la virginitat, fos com fos. Tot i això, no vaig trigar molt a tornar a follar amb el meu amic ... Però això ja és per a altres relats..





No hay comentarios: